آشنایی با نوشیدنی های داغ کافه ها

نوشیدنیهای گرم، بخش قابل توجهی از منوی کافی شاپها را دربرمیگیرند. هنگامی که وارد کافی شاپها میشویم لیستی از انواع نوشیدنیهای گرم را مشاهده میکنیم که هر یک به نوبه خود بسیار دلچسب، لذیذ و خوشمزه هستند. با آسمونی همراه باشید تا با این نوشیدنیهای گرم آشنا شوید.

اسپرسو
۲۰ – ۳۰ میلی لیتر عصاره غلیظ از ۷ گرم پودر قهوه را اسپرسو می گویند.
دبل اسپرسو (دو پیو)
در صورتی که حجم اسپرسو سینگل را دوبرابر کنید به آن می گویند دبل اسپرسو.
ریستر تو
ریستر تو به قهوه کم آب می گویند.
لانگو
لانگو به قهوه پرآب می گویند.
آمریکانو
در صورتی که روی یک شات اسپرسو یک استکان آب جوش بریزیم به آن آمریکانو می گویند.
لانگ بلک
در صورتی که روی یک لیوان آب داغ یک شات قهوه بریزیم به آن لانگ بلک می گویند .
لاته
ترکیبی از یک شات اسپرسو دبل با ۱۸۰میلی لیتر شیر فوم دار را لاته می گویند.
کاپوچینو
ترکیبی از یک شات اسپرسو دبل با ۱۵۰میلی لیتر شیر فوم دار را کاپوچینو می گویند.
موکا کافی
ترکیب شکلات آب شده همراه با لاته را موکا کافی می گویند.
ماکیاتو
اگر روی یک شات اسپرسو یک یا دو قاشق کف شیر بریزید به آن اسپرسو لکه دار یا ماکیاتو می گویند.
کورتادو
ترکیب اسپرسو با همون مقدار شیر را کورتادو می گویند.
کن پانا
در صورتی که روی یک شات اسپرسو خامه قنادی بریزیم به آن کن پانا می گویند.
منبع : آسمونی