آشپزی

ترشی انار و لبو

ترشی انار و لبو طعم خوشمزه‌ای دارد و طرز تهیه آن هم بسیار ساده است. ترشی انار و لبو را می‌توان در کنار غذاهای پلویی یا غذاهای نونی گذاشت و از انواع غذاها لذت برد. لبو و انار فواید زیادی برای سلامتی بدن ما دارند که از جمله آنها آنتی اکسیدان آنها می‌باشد. در ادامه با آسمونی باشید و طرز تهیه ترشی انار و لبو را ببینید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انار و لبو

لبو ۳ عدد
سیب سبز ۲ عدد
انار دانه شده ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
نمک ۱ ق م
فلفل سیاه کمی
سرکه به میزان لازم

 

ترشی انار و لبو
ترشی انار و لبو

 

طرز تهیه ترشی انار و لبو

مرحله اول

ابتدا لبو رو شسته و پوستش را بگیرید و با رنده درشت رنده کنید (یا خلال یا درشت‌تر خرد کنید) و بگذارید با کمی سرکه و شکر بپزد. سپس بگذارید تا کاملا خنک شود. حالا سیب را پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید.

مرحله دوم

دانه‌های انار، نمک، فلفل و شکر را با هم مخلوط کرده و به سیب اضافه کنید. این ترکیب را به لبوهای پخته و سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی آن سرکه بریزید و در یک شیشه ریخته و برای ۴ روز در یخچال بگذارید تا برای استفاده آماده شود.

 

منبع : آسمونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نوشته های مشابه