روش تهیه قارچ سوخاری
قارچ سوخاری غذایی بسیار لذیذ است که با قارچ درست میشود. طبخ این غذای گیاهی انواع گوناگونی دارد و بنا بر ذائقه و سلیقه افراد خانواده طبخ میشود. در ادامه با آسمونی باشید تا طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی را آموزش ببینید. قارچ سوخاری حدود ۱۷۵ کالری دارد و طرز تهیه آن هم بسیار ساده است و ۵۰ دقیقه برای تهیه آن کافی است.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری
قارچ | نیم کیلو |
آرد سوخاری | ۱ پیمانه |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
تخممرغ | ۱ عدد |
شیر یا ماست | ۲ ق غ |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آب لیمو | ۲ ق غ |
روغن معمولی یا زیتون | به میزان لازم |
زعفران | ۱ ق چ |
طرز تهیه قارچ سوخاری
مرحله اول
ابتدا قارچها را شسته و بگذارید خشک شوند. ماست یا شیر را با زعفران، لیموترش، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و قارچها را داخل مواد مورد نظر قرار دهید و به مدت نیمساعت در یخچال بگذارید.
مرحله دوم
حال تخم مرغ و ماست یا شیر را با آرد سوخاری مخلوط کنید. در این مرحله، آرد سوخاری و آرد سفید را مجزا در دو ظرف دیگر بریزید.
مرحله سوم
قابلمه کوچک یا تابهای گود را روغن ریخته و داغ کنید. ابتدا قارچ را داخل آرد سفید زده و سپس داخل مواد تخم مرغ و بعد هم داخل آرد سوخاری غلطانده و بعد هم سرخ کنید. میتوانید با سس کچاپ سرو کنید.
منبع : آسمونی