آشپزی

سوپ کرفس و هویج

سوپ کرفس و هویج یکی از ناهار یا شام‌های کم کالری و مفید فصل سرد سال است. سعی کنید در فصل پاییز و زمستان حتما یکی از وعده‌های غذایی خود را به سوپ اختصاص دهید. این سوپ هنگام سرماخوردگی سفارش می‌شود همینطور هنگام آلودگی هوا همیشه سوپ سبزیجات میل کنید. در ادامه با آشپزی آسمونی همراه ما باشید و طرز تهیه سوپ کرفس و هویج را آموزش ببینید.

سوپ کرفس و هویج
سوپ کرفس و هویج

مواد لازم برای تهیه سوپ کرفس و هویج

روغن ۲ ق غ
کدو حلوایی کوچک نصف آن
هویج ۱ عدد
کرفس ۲ شاخه
پیاز متوسط ۱ عدد
سیب‌زمینی ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آب سبزیجات ۳ پیمانه
پیازچه ۲ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ کرفس و هویج

مرحله اول

ابتدا روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید. کدوهای مکعبی شکل، هویج، کرفس، سیب‌زمینی و پیاز خرد شده را در روغن ۵ دقیقه‌ای تفت دهید تا نرم شود. سیر خرد شده را سپس اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید.

مرحله دوم

آب سبزیجات (سبزی سوپ یا اسفناج) را روی آن‌ها بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید. حالا حرارت را کم کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد تا سبزیجات نرم شود.

مرحله سوم

در این مرحله حالا نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه لعاب دهد. روی سوپ را با پیازچه‌ خرد شده تزیین کنید.

منبع : آسمونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نوشته های مشابه