آشپزی

شیرینی بادامی یا کوکیز بادامی

شیرینی بادامی یا کوکیز بادامی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و لذیذی است که ماندگاری خوبی هم دارد و می‌توان آن‌را تا مدت‌ها در ظرف دربسته نگهداری کرد. این شیرینی برای مناسبت‌های زیادی همچون شب یلدا، روز مادر، روز پدر، عید نوروز و بسیاری دیگر از مناسبت‌ها گزینه خوبی است. در ادامه با آسمونی باشید و طرز تهیه شیرینی بادامی را آموزش ببینید. 

مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی

آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم
پودر بادام ۱۰۰ گرم
کره یا روغن ۱۵۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
تخم‌مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
نمک ۱ پنس
بادام تعدادی

 

شیرینی بادامی یا کوکیز بادامی
شیرینی بادامی

طرز تهیه شیرینی بادامی

مرحله اول

آرد، پودر بادام و نمک را ابتدا به خوبی با هم مخلوط کنید. حالا کره یا روغن و پودر قند را با همزن سه دقیقه‌ای هم بزنید. تخم‌مرغ و وانیل را هم اضافه و به همزدن ادامه دهید.

مرحله دوم

مخلوط آرد، پودر بادام و نمک را در دو مرحله به آن اضافه کرده و هم بزنید. با لیسک یا قاشق به آرامی هم بزنید که در این لحظه خمیر لطیفی به دست می‌آورید.

مرحله سوم

خمیر را روی یک کاغذ روغنی گذاشته و روی آن نایلون بگذارید که نچسبد و با وردنه باز کنید و با کاتر پلاستیکی قالب مورد نظر را انجام دهید. روی هر شیرینی یک عدد بادام یا هر چیزی مانند پسته که تمایل داشتید قرار دهید و شیرینی‌ها را در فر با ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۱۵ دقیقه یا کمی بیشتر بگذارید. پس از اتمام پخت بگذارید سرد شود بعدا از ظرف جدا کنید.

نکته:

در صورت تمایل پس از اتمام پخت می‌توانید کمی شربت با شکر، آب، زعفران و گلاب درست کنید و روی شیرینی‌ها بزنید تا طعم بهتری بگیرد.

 

منبع : آسمونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نوشته های مشابه