آشپزی

طرز تهیه سوپ جو

سوپ جو طعم دلپذیری دارد و مناسب همه فصل‌ها بخصوص پاییز و زمستان است. سوپ جو بسیار پرفایده است و برای افطاری ماه رمضان هم مناسب است و معمولا سرو می‌شود. در ادامه با آسمونی باشید و طرز تهیه سوپ جو را آموزش ببینید.

مواد لازم برای تهیه سوپ جو

جو ۱/۲ لیوان
قارچ خرد شده ۲ لیوان
هویج ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
جعفری خرد شده ۱/۲ لیوان
خامه ۳ ق غ
سیر ۳ حبه
کره ۱ ق غ
نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ جو

مرحله اول

درون قابلمه‌ای ۴ لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ، جو، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان ۳ ساعت آرام آرام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ هویج رنده شده، سیر و جعفری خرد شده را اضافه کنید. پس از این مدت زمان سینه مرغ را ریش ریش کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید

مرحله دوم

سپس کره، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۲۵ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد مراقب باشید جو ته نگیرد، برای سرو سوپ را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید.

نکته ها

می‌توانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند؛ بجای جو کامل میتوانید از ۱ لیوان جو پرک استفاده کنید. بسته به غلظتی که برای سوپ می‌خواهید، آبی که برای مرغ استفاده می‌کنید می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد؛ شیر باید داغ باشد تا سوپ شما نبرد، استفاده از خامه سلیقه‌ای می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *